Att tänka på vid flytt

Att tänka på vid flytt
En flytt ska gå smidigt till. Det innebär att det ska gå snabbt, vara billigt och självklart att inga saker ska tappas bort eller gå sönder under flytten. Spar tid och pengar genom att välja rätt firma genom Flyttfirmor.se.

Att flytta innebär ofta ett stort steg i livet. Kanske ska du flytta till något större för att du väntar tillökning i familen eller kanske är det rent av så att du ska flytta hemifrån mamma och pappa till din första egna bostad. Oavsett vad som är orsaken till flytten innebär det allt som oftast att du lämnar ditt gamla boende för gott. Det är något som kan kännas svårt och övermäktigt till en början, men det är något som i stort sett alla gör någon gång och det finns många tips och råd du kan ta del av från andra som varit i din situation tidigare.

Det har vi på FlyttFirmor.se tagit fasta vid och beslutat oss för att försöka hjälpa dig få ordning i det kaos som en flytt kan föra med sig. Varför inte ta hjälp av personer som hanterar flyttning på daglig basis och som på ett professionellt sätt kan hantera hela din flytt – allt från att packa och lasta flyttkartonger till att flyttstäda, läsa av elmätare och koppla ur kylskåp. Vi på FlyttFirmor.se ger dig därför möjlighet att ta in offerter från en mängd olika företag spridda över hela landet, så att du kan få en enkel och problemfri flytt, som dessutom blir billig och prisvärd. Då kan du fokusera på roligare saker, som att inreda din nya lägenhet eller bekanta dig med ditt nya område.

Här visar vi en kom ihåg lista som kan vara bra att skriva ut och sätta upp på insidan av ytterdörren så att du inte råkar glömma något viktigt.

Checklista att tänka på vid flytt:
  • Gör en flyttanmälan hos www.adressandring.se
  • Beställ flytt av telefonen, t.ex. hos Telia Flytta abonnemang
  • Gå igenom vind, källare, garage eller annat externt förråd utanför lägenheten/huset
  • Läs av din elmätare och skicka in mätarställning till ditt elbolag
  • Koppla ur kylskåp och frys


Alla våra företag är godkända

Alla våra anslutna företag är godkända och uppfyller kriterierna för våra kvalitéts- och trygghetskrav. Såsom att alla lagstadgade tillstånd och försäkringar finns (f-skatt, moms etc). Samt att all personal är utbildad för de uppdrag de skall genomföra.